Samenwerking loont! Start een coöperatie.

Regelmatig organiseren we workshops om jouw de voordelen uit te leggen van een coöperatie.
De voordelen die regelmatig terugkomen zijn:

  1. Continuïteit. Het regelen van continuïteit kost tijd en geld. Wij zijn er van overtuigd dat een goede samenwerking continuïteit meebrengt voor je klanten. Dus investeer slim in continuïteit
  2. Flexibiliteit. Als ondernemer wil je zelfstandig blijven maar je voelt de noodzaak om te groeien. Vanuit bedrijfscoöperatie zijn we overtuigd dat je outsourcen of uitbesteden werkt.
  3. Kennis delen. Het delen van kennis bevorderd de groei van je bedrijf. Steeds meer MKB bedrijven delen kennis binnen een platform. Wij bieden de middelen en mensen om kennis overdracht te begeleiden.
  4. Tools & online platform. Optimaal werken doe je met gereedschap dat werkt. In deze tijd zijn mogelijkheden onbeperkt. Maar wat is de beste werkwijze. Wij zoeken de best betaalbare tools zijn van dit moment.
  5. Creativiteit. Creativiteit maakt het leven mooi en dus is een werkzaam leven gebaat bij meer creativiteit. Creativiteit inspireert en heeft een aanstekelijke werking. Een bedrijf dat samen onderneemt wordt dubbel zo creatief.
  6. Sales budget delen. Samen verkopen, samen creatieve concepten verzinnen. Dan wil je natuurlijk niets liever dat je ideeën bekend worden gemaakt. Dat kan ontzettend makkelijk in een samenwerking.

Wil je onze presentatie ontvangen, klik dan door en vraag info